Dine digitale steg starter her

Nettsider

En bra side skal og må ha en effekt for å nå frem

Enten du ønsker å få noen til å gjøre ett kjøp eller fatte interesse for hva du har å tilby, er sidene med på å gjøre dine besøkende til å ta kontakt med deg. Her er det viktig at din forretning som er tilgjengelig for besøkende døgnet rundt tilrettelegger med plattform og nettleseren som besøkende benytter.

I ØstMedia jobber alt fra spesialister på mobilløsninger og grensesnitt, til dyktige strateger og designere, som å samråd med erfarne utviklere skaper helhetlige løsninger for å tilpasse din bedrifts produktvisning utad.  Noen ganger trenger det vare en oppussing, mens andre ganger er det nødvendig å starte helt på nytt.

WordPress – Verdens største og beste publiseringsløsning

24 % av verdens nettsideløsninger er basert på WordPress. ØstMedia leverer WP til både multinasjonale og høyprofilerte organisasjoner og lokale klubber som har valgt ØstMedia som samarbeidspartner.

Vi benytter flere rammeverk som sørger for struktur, funksonalitet og sikkerhet. Ved samtidig og begrense vilke tredjepartsleverandører vi slipper til. Ved våre pakkeløsninger skreddersyr vi nettsider hvor det utarbeides designskisser som implementeres i selve løsningen.

Magento er ehandel løsningen vi tilbyr.

Uansett omfanget av planene for din eksisterende netthandel eller det du planlegger, ønsker vi å finne den beste og rimeligste løsningen for deg og ditt behov. WordPress tilbyr WooCommerce, mens mer avanserte løsninger bør baseres på Magento.

Vi forteller deg hvorfor!